De Lange Milieuadvies

Uw adres voor bedrijfsgebonden milieuadvies
06-42333504, jan@delange-milieuadvies.nl
Home

Voor bedrijven

Voor overheden

contact

De Lange Milieuadvies

 050-2110930
 Jan@delange-milieuadvies.nl
KvK nummer: 01157867

Afvalstoffenwetgeving is een complexe materie, afvalbedrijven ervaren dit dagelijks. Vaak zie ik bedrijven verstrikt raken in dit oerwoud aan regelgeving. Door mijn ervaring ben ik in staat vrij efficiënt de wetgeving in specifieke situaties te doorgronden.

De afgelopen 7 jaar heb ik me onder anderen bezig gehouden met vergunningverlening aan afvalbedrijven. Hierdoor heb ik me in veel initiatieven mogen verdiepen.
Hierbij ging het onder andere om meldingen en vergunningen voor: huishoudelijk afval, (mest)vergisting, schroot, bouw- en sloopafval, compostering, puin, huisvuil, klein chemisch afval (KGA), afvalhout, grond, olie, autodemontage, bruingoed, witgoed, baggerspecie, papier rejects, papierindustrie en stortplaatsen.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik uw vergunningenmanagement verzorgen. Hierbij begeleid ik uw verschillende aanvragen zodat uw aanvragen niet stranden in de ambtelijke molen. Ook kan ik enkele individuele producten verzorgen zoals een milieuaanvraag, het opstellen van een acceptatie en verwerkingsbeleid (A&V beleid) of een beschrijving van uw AO/IC. Mocht een van de bovenstaande onderwerpen bij u spelen neem dan vrijblijvend contact met mij op om na te gaan wat ik voor u kan betekenen.


(klik hier voor de algemene voorwaarden).